BV126G
Voor diegenen die groot volume en/of zwaar gewicht willen vervoeren, is de BV6-serie de ideale keuze.

De BV6-serie is beschikbaar in 2 lengten: 3m of 3,6m. De BV126 is 3,64m en bestaat in 2 binnenhoogtes: 1,83m en 2,14m. Het volume varieert van 12,30m³ tot 14,38m³.

De trailer heeft een spitstoelopende voorkant en laat u de keuze tussen een model met rolluik, deuren of een combinatie valklep met deuren. De witte zijpanelen laten u toe uw trailer volledig te personaliseren.

 

Type L x B x H MTM Leeggewicht Laadvermogen
BV126G 6' 3,64m x 1,73m x 1,83m 3500kg    
BV126G 7' 3,64m x 1,73m x 2,14m 3500kg    

Elke BV126G bestaat in 3 uitvoeringen: Deuren, Rolluik en Klep/Deuren systeem

 
Klep / Deuren systeem   Deuren

De onderkant van de trailer bestaat uit een gegalvaniseerd chassis en dissel, voor langdurige bescherming tegen corrosie. De vloer heeft een Fenol harslaag op beide kanten, onze multiplexvloer is antislip op de bovenzijde.

Het balkassysteem van Ifor Williams verhoogt de stabiliteit en flexibiliteit en is onderhoudsvriendelijk. Reservewielsteun en reservewiel zijn standaard op de BV-serie, dit zorgt voor een complete geruststelling. 

Het lage koppelingshoofd bied grote vrijheid voor opengaande deuren. 50mm bolkoppeling inclusief anti-diefstalslot.
De afsluitbare inspectiedeur zorgt ervoor dat de lading gemakkelijk kan geïnspecteerd worden. 

Het stevige gegalvaniseerde stalen dakkader biedt sterkte en zekerheid. De lichtdoorlaatbare GRP dakpanelen maken onze trailers licht en luchtig.

Elke boxvan heeft aan iedere zijde 2 bevestigings rails, die bevestigd zijn over de gehele lengte van de zijpanelen. Op deze bevestigingsrails bevinden zich aanhechtingspunten die dicht bij elkaar staan om gemakkelijk de dwarsbaren of spanbanden aan te kunnen maken.