HB510XL
 

De HB510XL biedt de flexibiliteit om twee (zelfs drie) paarden of 4 pony’s te vervoeren.

Populair bij de grotere paardentrailers, is het diagonaal positioneren van de paarden. De flexibiliteit van het schottensysteem maakt het mogelijk om verschillende combinaties van staruimtes te maken.

U krijgt de mogelijkheid om de volledige trailer naar uw eigen behoeften in te richten. Door de toevoeging van extra schotten, kan het aantal sta-ruimtes verhoogd worden om zo meer paarden/pony’s te kunnen vervoeren. Diagonaal biedt dit model de mogelijkheid om 4 ponyruimtes te bouwen, welke alle qua breedte bijgesteld kunnen worden om het paard/pony, of een combinatie van beide, het nog comfortabeler te maken.

Er wordt een comfortabele en veilige omgeving voor het paard gecreëerd door het gebruik van schuiframen en dakventilatieluiken, die het binnenkomen van verse lucht en veel licht verzekeren. Dikke rubberen matten op de vloer minimaliseren vermoeidheid tijdens lange ritten. Of u een handelaar, een rijschool of een particulier bent met meer dan 2 paarden of pony’s, dan is deze trailer met een MTM van 3500 een ideaal werkpaard voor u.

Binnenlengte 4,25m

Binnenbreedte

1,74m
Binnenhoogte 2,30m
Leeggewicht 1290Kg
MTM 3500Kg